(+34) 931 002 565 info@bcn-detectives.com

"La primera agència de Detectius Privats a Barcelona, especialitzada únicament en casos per a Particulars i d'àmbit Familiar."

TRUQUI'NS931002565

Infidelitats

Destapem Actors

detectives privados barcelona

Família

Resolem Conflictes

Detectius privats barcelona

                   Advocats   

                 Demostrem els fets

Detectius Barcelona

      Arrendaments

     Alliberem casa teva

Donant solucions desde 2001

Som una empresa de Detectius Privats amb una dilatada experiència, situada a Barcelona, possiblement l’única agència d’investigadors privats, especialitzada a resoldre casos de Particulars i Família.

Quan determinades situacions d’índole particular o familiar, es veuen obstaculitzades per falta de informació i proves, Tàctica Detectius aporta solucions creatives per a prendre la millor decisió possible.

En finalitzar la recerca, aportarem totes aquelles dades, proves i informacions que li permetran actuar d’una manera intel·ligent i eficaç, tant en l’esfera més íntima o personal, com en un possible procés judicial. A més tots els nostres informes, són susceptibles de ser ratificats en el jutjat corresponent, convertint-se en una eina fonamental en molts processos judicials.

Tàctica Detectius Barcelona s’ha adaptat als temps de crisis actuals, per la qual cosa elaborarem un pressupost tancat, perquè vostè sàpiga en tot moment el cost exacte de la recerca, perquè el seu cas no es quedi sense resoldre.

Analitzem cada cas

Vostè ens plantejarà el seu cas concret, i només acceptarem l’encàrrec si té possibilitats reals d’èxit.

En cas d’acceptar-ho, elaborarem l’estratègia més òptima en termes de rapidesa, eficàcia i menor cost possible, utilitzant un equip qualificat, amb àmplia experiència, formació teòrica i pràctica i un alt grau d’especialització, unit als més nous mitjans tecnològics d’última generació.

Tots els Detectius que formen Tàctica, pertanyen al Col.legi de Detectius Privats de Catalunya i tenen llicència oficial atorgada pel Ministeri de l’Interior.

 

Una vegada realitzat l’informe de la recerca, vostè li podrà donar ús a nivell privat o a nivell judicial. Si és necessari anar a judici, ratificarem el nostre informe davant el tribunal pertinent, incloent-li el cost en el pressupost inicial.

Exposi’ns el seu cas.

Elaborarem un pressupost ajustat, concret, tancat, realista i proporcionat.

La primera consulta és gratuïta, disposem de diferents vies de pagament per a la seva major comoditat.

Filosofía

Som una empresa que busca solucionar problemes d’índole personal, tenint en compte la situació de cada client, així com la càrrega emocional que sol comportar la contractació d’un Detectiu.

A Tàctica Detectius, tractem cada cas i a cada client d’una manera especial, conscients de la importància que té per a vostè l’assumpte i la informació que ens confia.

En conseqüència, aquesta circumstància influeix en la nostra filosofia, basada en l’absoluta discreció, confidencialitat, compromís, rigor, consecució dels objectius fixats i protecció dels seus interessos en totes les fases de la recerca.

Per què contractar un detectiu privat?

Una investigació privada pot venir motivada per moltes causes, entre les més comunes: • Investigar a una parella per sospites d’infidelitat.    • Recerca de la competència a nivell empresarial. • Seguiment i localització de persones i familiars. • Recerca en sinistres. • Recerca en delictes privats, com a estafes laborals.

En general, gairebé qualsevol activitat que desitgi ser investigada, mentre no sigui il·legal ni incompleixi cap norma, pot requerir de la contractació d’un detectiu privat. Per això, Tàctica Detectius Barcelona, li proporcionarà diferents estratègies per a l’obtenció de la informació requerida.

 

Els Nostres Clients

“Els vaig contractar la setmana passada, tots els prejudicis que tènia d’aquesta professió van desaparèixer amb la primera crida. Un tracte afable i clar. Van resoldre el meu cas molt ràpid.”

Silvia

“Grans Professionals, van resoldre els meus dubtes ràpidament.Gràcies a ells, vaig poder prendre la decisió correcta.”

J.Navarro

“La millor decisió que he pogut prendre, els meus interessos i els dels meus fills estan protegits gràcies a ells. “

Beatriz 31

“Necessitava proves per a poder aportar-les a judici. Tàctica DetectiUs va ratificar el seu informe en el tribunal i vaig guanyar.”

E. García

Truqui’ns per concertar una cita.

Passeig Sant Joan nº45 Barcelona, 08009

(+34) 93 100 25 65

info@bcn-detectives.com

Contacte

14 + 1 =

LLicència 1546/RNSP 10313

Táctica Detectius

Ministeri del Interior

Adreça

Passeig Sant Joan nº45,4º-2ªB Barcelona
Tlf: 93 100 25 65

Web: www.bcn-detectives.com
email:info@bcn-detectives.com