"La primera agència de Detectius Privats a Barcelona, especialitzada únicament a casos per a Particulars i d'àmbit Familiar."

Truqui'ns931002565

DETECTIUS PRIVATS BARCELONA

Infidelitats

Destapem Actors

Diferents estudis, van estimar que almenys el 21% de dones i el 37% d’homes havia tingut una aventura extramarital en deu anys de matrimoni.

La infidelitat es refereix, popularment, a les relacions amoroses, a curt o llarg termini, que es mantenen en secret per considerar-se com una amenaça a la institució familiar.

A Tàctica Detectius, des de les nostres oficines situades a Barcelona, l’ajudarem a triar l’estratègia més adequada. Sabem de la càrrega emotiva d’aquesta mena d’assumptes, per això els tractem de manera pròxima, totalment confidencial i informant de tots els detalls de la recerca als nostres client@s.

detectives privados barcelona

Família

Resolem Conflictes

Si creu que algú del seu entorn sofreix Addiccions, Males companyies, Ludopaties, Sectes, Drogues. Recaptarem tota la informació, per a buidar els seus dubtes.A Tàctica Detectius, demostrarem si el seu ex cònjuge realitza alguna activitat laboral, i les concretarà en un informe, per a poder aportar-les davant els tribunals, i poder modificar la situació existent.Verificarem si la seva ex parella realitza les funcions de pare responsable, si no fos així, el nostre informe li servirà com a prova, per a modificar la situació.

A Tàctica Detectius, des de les nostres oficines situades a Barcelona, l’ajudarem a triar l’estratègia més adequada. Sabem de la càrrega emotiva d’aquesta mena d’assumptes, per això els tractem de manera pròxima, totalment confidencial i informant de tots els detalls de la recerca als nostres client@s.

Detectius privats barcelona

Advocats

Demostrem els fets

La importància del Suport Jurídic, Que pot aportar la intervenció d’un Detectiu Privat, abans, durant i després d’un procediment Civil, Penal, Laboral. En l’actualitat, no sols són importants les proves obtingudes sobre una infidelitat per a un procés de separació o divorci, les obtenció de proves una vegada finalitzat aquest procediment (pensions alimentàries, custòdia de fills, violència de gènere etc.). Puguin ser tan importants o més, en molts casos, que l’inicial.

A Tàctica Detectius, des de les nostres oficines situades a Barcelona, l’ajudarem a triar l’estratègia més adequada, per a la consecució dels objectius.

Detectius Barcelona

Arrendaments

Alliberem casa seva

A Tàctica Detectius, l’ajudarem a recuperar el seu domicili, i emetrem un informe objectiu, que reflectirà la situació actual del seu habitatge. Igualment si l’autoritat judicial ho requereix, ratificarem el nostre informe davant el jutjat pertinent.

Els assumptes més demandats són:

 

Duplicitat de domicilis.

 

Subarrendaments.

 

Subrogacions.

 

Cessions o traspassos.

 

Dedicacions a altres finalitats.

 

No ús de l’habitatge.

Truqui’ns i concerti una cita.

Passeig Sant Joan nº45
Barcelona, 08009
(+34) 93 100 25 65
info@bcn-detectives.com

Llicència 1546

Táctica Detectius

Ministeri de l’Interior

Direcció

Passeig Sant Joan nº45,4º-2ªB BarcelonaTlf: 93 100 25 65

Web: www.bcn-detectives.com
email:info@bcn-detectives.com