Seleccionar página

TÁCTICA DETECTIUS BARCELONA

Detectius Privats

La primera agència de Detectius Privats a Barcelona, especialitzada únicament en casos per a Particulars i de l’ àmbit Familiar.

Truqui’ns

93 100 25 65

Email

Serveis

Familia

Resolem conflictes. Quan s’han esgotat totes les vies de diàleg i mediació, només queda la veritat.

Infidelitats

Destapem actors. Si tens dubtes sobre la teva parella i no saps si hi ha algú més en la vostra relació, t’ajudarem a desvetllar la incògnita.

Advocats

Demostrem els fets. Si necessiteu aportar proves davant els tribunals, sempre emetem un informe de les nostres investigacions per poder-lo presentar. Detectius Barcelona Tàctica.

Arrendaments

Alliberem el teu habitatge. T’ajudarem a recuperar la teva llar i emetrem un informe objectiu, que reflectirà la situació de la teva vivenda.

Localitzacions

Sempre que siguin legítimes i emparant-se davant la llei de protecció de dades.

Anàlisis

L’evolució constant de la nostra societat crea tensions en multitud d’àrees que cal analitzar.

TACTICA DETECTIUS BARCELONA

El nostre equip de detectius professionals a Barcelona està aquí per ajudar-vos a resoldre els vostres problemes. Amb anys d’experiència en investigació i vigilància, oferim serveis d’investigació personalitzats per a empreses i clients privats. Sigui quin sigui el vostre cas, el nostre objectiu és proporcionar-vos solucions efectives i discretes. Amb la nostra dedicació i habilitats excepcionals, podeu confiar en nosaltres per obtenir resultats satisfactoris. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix i deixeu que els Detectius Barcelona Tàctica us ajudin a trobar les respostes que busqueu.

Descobreix solucions creatives per a les teves decisions!

A Detectius Barcelona Tàctica, ens especialitzem en resoldre casos de família i particulars. Quan et trobis en situacions difícils on la manca d’informació i proves obstaculitzen les teves decisions, a Tàctica Detectius trobaràs solucions creatives per prendre les millors decisions possibles. En finalitzar la investigació, et proporcionarem dades, proves i informació que et permetran actuar de manera intel·ligent i eficaç tant en el teu àmbit personal com en un possible procés judicial. Els nostres informes són vàlids i poden ser ratificats al jutjat corresponent, convertint-se en una eina fonamental en molts processos legals. A més, a Tàctica Detectius Barcelona ens adaptem als temps de crisi actuals i elaborarem un pressupost tancat perquè sempre coneguis el cost exacte de la investigació, evitant que el teu cas quedi sense resoldre.

"

Donant Solucions des de 2001

La nostra agència de Detectius Privats a Barcelona compta amb una àmplia experiència i s’especialitza a resoldre casos de particulars i famílies. Quan et trobis en situacions difícils on la manca d’informació i proves obstaculitzen les teves decisions, a Tàctica Detectius trobaràs solucions creatives per prendre les millors decisions possibles. En acabar la investigació, et proporcionarem dades, proves i informació que et permetran actuar de manera intel·ligent i eficaç tant en el teu àmbit personal com en un possible procés judicial. Els nostres informes són vàlids i poden ser ratificats al jutjat corresponent, convertint-se en una eina fonamental en molts processos legals. 

"

Analitzem cada cas

A Detectius Barcelona Tàctica, entenem que cada cas és únic i requereix una atenció especialitzada. El nostre equip de professionals altament capacitats està llest per ajudar-lo en qualsevol assumpte personal o familiar que necessiti investigar. Des de localització de persones i sinistres fins a delictes privats com estafes laborals, estem aquí per proporcionar diferents estratègies i obtenir la informació que necessita. Ens enorgulleix la nostra filosofia basada en l’absoluta discreció, la confidencialitat, el compromís i el rigor. El vostre cas i la vostra confiança són la nostra prioritat. Ens adaptem a les vostres necessitats i elaborem pressupostos ajustats i realistes. Contacteu-nos i descobriu per què els nostres clients ens consideren grans professionals en qui poden confiar. Protegim els vostres interessos i treballem incansablement per resoldre el vostre cas de manera ràpida i eficient. Truqui’ns avui mateix i concerteu una cita amb nosaltres!

Per què contractar un detectiu privat?

Una investigació privada pot sorgir per diverses raons, entre les més freqüents hi ha: • Investigar una parella per sospites d’infidelitat. • Investigació de la competència a nivell empresarial. • Seguiment i localització de persones i familiars. • Investigació en sinistres. • Investigació en delictes privats, com ara estafes laborals. En general, qualsevol activitat que es vulgui investigar, sempre que sigui legal i compleixi les normatives corresponents, pot requerir els serveis d’un detectiu privat. En aquest sentit, a Tàctica Detectius Barcelona, ​​us oferim diverses estratègies per obtenir la informació que necessiteu.

barcelona detectives
FAQS

Què és un Detectiu Privat?
Constitueix l’únic professional legalment acreditat, tècnic en investigacions i aportació de proves habilitat per investigar sobre conductes privades i fets.
És un professional que ha estat 3 anys estudiant a la universitat, cursant matèries de psicologia, dret, tecnologia, criminologia per obtenir el títol d’Expert en Seguretat Pública i Criminologia, i és necessari per exercir la professió l’expedició per part del Ministeri de l’Interior , una llicència TIP (Targeta d’Identitat Personal).
Què no pot investigar un detectiu?
Si bé, amb la doble limitació següent: no poden fer investigacions sobre delictes perseguibles d’ofici. I no podran utilitzar mitjans materials o tècnics que atemptin contra el dret a lhonor. Ni a la intimitat personal o familiar, oa la pròpia imatge o al secret de les comunicacions.

Com investiguen els detectius privats?
El detectiu privat realitza investigacions per obtenir informació i aportar proves sobre fets o consultes fetes per encàrrec de clients particulars. Utilitza tècniques d’observació, detecció i vigilància i entrevistes a testimonis o persones relacionades amb el cas.

És cert que tenen obligació de confidencialitat?
Sí, les dades que es proporciona als detectius i la informació que recapten són confidencials en tot moment en la investigació.
Què pot investigar un detectiu?
Els àmbits de recerca d’un detectiu privat són l’econòmic, laboral, mercantil i financer. Es pot investigar la vida personal, familiar o social llevat que es desenvolupi a domicilis o llocs privats. Alguns exemples són: Conductes d’assetjament, sectes

Són vàlids els informes dels detectius davant dels Tribunals de Justícia?
Aquests informes seran aptes davant dels tribunals sempre que es tracti de professionals fefaentment acreditats mitjançant una llicència del Ministeri de linterior.
Puc ser denunciat per posar a algú un detectiu privat?
De cap manera. La Llei l’empara en cas d’encarregar investigacions i possibles seguiments a persones, sempre que siguin legítimes i no es faci un ús indegut de la informació.
Quan contracteu un detectiu és primordial que comproveu si esteu col·legiats i teniu la llicència del Ministeri de l’Interior.

Clients

«Els vaig contractar la setmana passada, tots els prejudicis que tenia d’aquesta professió van desaparèixer amb la primera trucada. Un tracte afable i clar. Van resoldre el meu cas molt ràpid.»

Silvia

«Grans Professionals, van resoldre els meus dubtes ràpidament. Gràcies a ells, vaig poder prendre la decisió correcta.»

J.Navarro

«La millor decisió que he pogut prendre, els meus interessos i els dels meus fills estan protegits gràcies a ells.»

 

Beatriu 31

A punt per començar? Obtingues un Pressupost

Estem a punt per ajudar-te. Truca’ns al 93 100 25 65

Contacte

2 + 3 =

TÁCTICA DETECTIUS

(+34) 93 100 25 65

Passeig Sant Joan nº45
Barcelona, 08009

info@bcn-detectives.com

$

Llicència:1546

$

RNSP:10313